Manchester United
vs
Real Sociedad

Se Europa League-returen mellom Manchester United og Real Sociedad med live stream

Real Sociedad blir ikke gitt store sjanser til avansement torsdag kveld, da de skal prøve å snu 0-4 fra hjemmekampen mot Manchester United, på selveste Old Trafford.

Det er en mer eller mindre umulig oppgave, og spørsmålet blir snarere om hvor mye Manchester United vinner når og om de scorer det første målet.

For med fire bortemål er Manchester United mer eller mindre garantert avansement til den neste runden, og på god vei til å ta nok en Europa League-tittel, tre sesonger etter den forrige.

Manchester United kommer fra 3-1 hjemme mot Newcastle i helgen, og er dermed på god vei mot sin beste prestasjon i Premier League på hele fem år.

Det er ingenting å gjøre med suverene Manchester City, men det skal nok bli Champions League-spill på Manchester United neste sesong.

For Real Sociedad sin del går det godt i La Liga. I helgen ble det hele 4-0 hjemme mot Alaves, noe som plasserer dem på en femteplass på La Liga-tabellen.

Hvem vinner av Manchester United og Real Sociedad?

Som nevnt, her er hjemmelaget Manchester United gigantiske favoritter, og det skal bli artig å se hvordan motivasjonen til bortelaget er i starten av dette oppgjøret.

Vi tror Manchester United har lyst til å få fullført så raskt som mulig, og vi tror de går hardt ut for å sørge for at det skjer. Og vi tror det blir nok en komfortabel Manchester United-seier-

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Marcus Rashford hos Manchester United og Alexander Isak hos Real Sociedad.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge, så denne kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på streamingtjenesten TV2 Sumo.

Vil du se mer fotball på nett? Unibet har et bredt utvalg av fotball fra noen av de beste ligaene i verden. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet på nett nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser