Kampprogram

Manchester United
vs
Norwich

Se Premier League-kampen mellom Manchester United og Norwich med live stream

Nå begynner det å tette seg til i Premier League, og med seks ligarunder igjen er det to klubber i krise som møtes på Old Trafford, av to helt forskjellige årsaker.

For der Manchester United nå ser ut til å gå glipp av den viktige fjerdeplassen som gir Champions League neste sesong skal Norwich vinne for å i det hele tatt ha et lite håp om å sikre Premier League-plassen.

For det ser ganske bekmørkt ut, til tross for at de tok en meget viktig seier hjemme mot Burnley forrige helg, og dermed sørget for å bli holdt i det som minner om kunstig koma litt lengre.

Etter 31 kamper ligger de helt sist med 21 poeng, noe som er syv mindre enn Everton på den nederste trygge plassen, og som i tillegg har én kamp å gå på sammenlignet med Norwich.

Manchester United på sin side tapte borte mot nettopp Everton forrige helg, og er dermed seks poeng bak Tottenham på fjerdeplass, og Arsenal og West Ham er også foran, noe som sørger for at en skuffende syvendeplass er status seks kamper før sesongen er over.

Hvem vinner av Manchester United og Norwich?

Selvfølgelig er Manchester United store favoritter her, men de har vært utrolig ustabile hele sesongen, og man vet nærmest aldri hva man får servert når de entrer banen.

Norwich skal bare vinne for å ha muligheten til å kanskje hente igjen lagene over seg på tabellen, og man skal aldri undervurdere et skadeskutt dyr.

Det skal nok bli tøft for dem å få med seg noe fra dette oppgjøret, men vi kan jo kanskje håpe på at Mathias Normann kan sørge for noe magi.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Manchester United og Mathias Normann hos Norwich.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Premier League eller andre kamper fra Premier League så er det TV 2 som har rettighetene til turneringen i Norge, og du kan dermed se den på TV 2 sine kanaler eller på strømmetjenesten TV 2 Play.

Det er flere muligheter for å se fotball med live stream på nett, som for eksempel hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream gratis på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser