Manchester United
vs
Granada

Se Europa League-returen mellom Manchester United og Granada med live stream

Det er klart fir returmøter i Europa Leagues kvartfinaler torsdag, og på Old Trafford skal Manchester United ta imot Granada, etter at de vant 2-0 i det første oppgjøret i Spania sist uke.

Ole Gunnar Solskjærs menn er med andre ord storfavoritter i dette oppgjøret, og mye skal til for at det ikke er Manchester United vi finner i semifinalene denne sesongen.

Nordmannen gjør det også godt i Premier League, og 3-1 borte mot Spurs i helgen sørger for at klubben har et godt grep om andreplassen i Premier League.

Det er lite å gjøre med byrivalene Manchester City, men fansen er nok glad for at klubben igjen er å regne med helt i toppen av engelsk fotball.

Og suksess i Europa League, selv om det bare er tre sesonger siden sist de vant turneringen, er nok svær tetterlengtet i det som ellers er en pokalfri periode i klubbens historie.

Granada på sin side har en liten nedtur av en sesong på hjemmebane, etter flere seosnger på rad med fremgang, og befinner seg for øyeblikket på tiendeplass på La Liga-tabellen.

Hvem vinner av Manchester Untied og Granada?

Manchester United er klare favoritter, og de aller fleste forventer en komfortabel hjemmeseier i denne kampen, og avansement for hjemmelaget til semifinalene.

Granada var ikke voldsomt gode mot Molde i den forrige runden, og var underlegne når Manchester United var på besøk forrige uke. Vi ser ingen grunn ti lat de skal få med seg et resultat herfra.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Marcus Rashford hos Manchester United og Roberto Soldado hos Granada.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser