Manchester United
vs
Club Bruges

Se kampen mellom Manchester United og Club Brugge med live stream

Denne uken avsluttes den første utslagsrunden i Europa League, og på Old Trafford i Manchester skal Club Brugge prøve å avansere mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Det står 1-1 etter den første kampen som ble spilt i Brugge i Belgia forrige uke, og dermed er det Manchester United som har fordelen når det nå skal avgjøres hjemme på drømmenes Teater.

Men 1-1 betyr også at Club Brugge virkelig er med i kampen om avansementet om de klarer å lirke inn et mål. De belgiske ligalederne er i knallform om dagen, og mot et Manchester United lag på langt nær så sterk som for noen sesonger siden, er det absolutt muligheter for å få med seg noe for Philippe Clements mannskap.

Det var Emmanuel Dennis og Anthony Martial som scoret de to målene i det første oppgjøret, og de to blir selvsagt svært sentrale for de to lagene også i dette oppgjøret.

Vinneren av kampen, enten etter fulltid, ekstra tid eller straffesparkkonkurranse er klar for den neste utslagsrunden i turneringen, som er 16-delsfinalen. Det er med andre ord en lang vei igjen før en eventuell finale i Gdansk for de to klubbene.

Hvem vinner av Manchester United og Club Brugge?

Dette tror vi Manchester United fikser på hjemmebane. De røde djevlene så meget sterke ut hjemme mot Watford i helgen, da de vant 3-0.

Ser bedre og bedre ut, og har det med å vinne viktige kamper under Ole Gunnar Solskjær.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Marcus Rashford hos Manchester United og Emmanuel Dennis hos Club Brugge.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen kan du se den hos TV2, enten på deres TV-kanal TV 2 Sport Premium eller strømmetjenesten TV2 Sumo.

Ønsker du å se mer fotball online med live stream så anbefaler vi Unibet. Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Les mer om hvordan du streamer med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser