Kampprogram

Manchester United
vs
Brentford

Se Premier League-kampen mellom Manchester United og Brentford med live stream

Den 35. runden av Premier League rundes av mandag, når Kristoffer Ajer og Brentford gjester Manchester United på Old Trafford.

Det er to lag som sliter litt i Premier League om dagen, men spesielt Manchester United, som med tanke på ressursene og spillerstallen de har tilgjengelig ikke gjør det spesielt godt denne sesongen.

Brentford har forsåvidt hatt en veldig fin sesong oppe på øverste nivå for første gang, og befinner seg på en ellevteplass. Det er trolig bare et poeng eller to til som er nok til å garantere at kontrakten i Premier League blir forlenget neste sesong.

Christian Eriksen, som ble signert i vinter, har vært en viktig faktor for det, og dansken har vært fenomenal i sitt fotball-comeback etter hjertestansen i EM forrige sommer.

En annen stjerne, Cristiano Ronaldo, bærer nærmest dette Manchester United-laget på sine skuldre alene, og at han fortsetter å score mål nå på tampen av sesongen er utrolig viktig for at klubben klarer å sikre seg en plass i Europa kommende sesong.

Hvem vinner av Manchester United og Brentford?

Det er selvfølgelig Manchester United som er store favoritter her, men jeg er neimen ikke så sikker på at dette blir en enkel seier for dem.

De har slitt skikkelig for tiden, og var rett og slett elendige og heldige når de klarte 1-1 hjemme mot Chelsea forrige uke.

jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Manchester United og Christian Eriksen hos Brentford.

TV og live stream

Det er TV 2 som har enerettigheter til å vise engelske Premier League i Norge, og kampen blir derfor tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du har lyst å se mer fotball via live stream på nett er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis online via Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser