Manchester United
vs
Aston Villa

Se FA Cup-kampen mellom Manchester United og Aston Villa med live stream

Det har vært full pupp i FA-Cupen denne helgen, og den tredje runden i verdens eldste fotballturnering avsluttes i kveld, når Manchester United tar imot Steven Gerrards Aston Villa på Old Trafford.

Oppgjøret mellom de to Premier League-klubbene er et av de bedre i denne gruppen, og så langt er det kun Arsenal, Leeds, Watford og Newcastle som er ute av de andre lagene fra Premier League.

Manchester United har ikke helt fått det til under Ragnicks ledelse enda, og tapte blant annet i en pinlig dårlig kamp mot Wolverhapton her forrige uke.

For Aston Villa sin del så har det sett bra ut etter at Steven Gerrard tok over roret, og nå har Gerrard sikret seg sin tidligere lagkammerat Philip Coutinho på lån til klubben fra Barcelona, ut sesongen.

Det blir spennende å se om han får noe spilletid allerede i dette oppgjøret, men det er hvertfall lite tvil om at han gjør Premier League en attraksjon rikere denne våren.

Hvem vinner av Manchester United og Aston Villa?

Manchester United må nok ses på som favoritter her, men det er så vidt, fordi gjestene har også noe meget spennende på gang, og er forsåvidt i bedre form enn det vertene er.

Spørsmålet er hvor toppet lagene er i denne runden, og om noen av trenerne velger å spare sine beste spillere til det som blir en intens vår i Premier League.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Manchester United og Philip Coutinho hos Aston Villa.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser