Manchester United
vs
AC Milan

Se Europa League-kampen mellom Manchester United og AC Milan med live stream

Vi er klare for den første av to kamper i den andre utslagsrunden av sesongens utgave av Europa League denne torsdagen, og det største oppgjøret er selvsagt det som finner sted på Old Trafford, mellom Ole Gunnar Solskjørs Manchester United og AC Milan.

Det er to lag som begge har vunnet Champions League, henholdsvis to og syv ganger tidligere, men det er kun Manchester United som har vunnet Europa League, noe de gjorde for bare to sesonger siden.

Og vinneren av dette dobbeltoppgjøret er naturligvis nok kanskje den største favoritten til å vinne turneringen denne sesongen. Selv om det også finnes andre meget gode lag i de andre oppgjørene, som Ajax, Tottenham og Roma.

Manchester United kommer fra en ekstremt sterk 2-0-seier borte mot byrival Manchester City i helgen. En seier til Peps menn ville nesten garantert dem tittelen i Premier League denne sesongen, men nå er det enda et ørlite håp for den røde delen av Manchester, selv om det fortsatt er lite sannsynlig.

Milan vant 2-0 borte mot hellas Verona i helgen, og med det er de stadig på andreplass p åSerie A-tabellen, men Inter er i såpass god form at det trolig er viktigere å holde Juventus og Atalanta bak seg på tabellen for Milans skyld.

Hvem vinner av Manchester United og AC MIlan?

Manchester United er nok små favoritter her, men det er vanskelig å spå, det er et godt Milan-lag, et av de bedre på kanskje ti sesonger.

Men den formen som Manchester United viser om dagen så det selvsagt de som er favoritter her, og vi tror nok at det er de som tar første stikk.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Bruno Fernandes hos Manchester United og Zlatan Ibrahimovic hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser