Manchester City
vs
Tottenham

Se Ligacup-finalen mellom Manchester City og Tottenham med live stream

Det er klart for finale i den engelske Ligacupen, og manager-løse Tottenham skal møte Premier League-leder og regjerende mester i turneringen, Manchester City på Wembley.

Det kommer til å bli et utrolig spennende oppgjør, der Manchester City selvsagt er favoritter, men der Tottenham har mest å vinne. De kan nemlig risikere å ikke klare å kvalifsere seg til Europa via ligaen, og dette kan dermed være eneste mulighet for å spille Europacup-fotball neste sesong.

Begge klubbene har hatt en turbolent uke, der den planlagte Super League, hvor begge klubbene skulle være med, har fått mye negativ oppmerksomhet.

Både Manchester City og Tottenham har fått ekstremt negativ omtale, og begge klubbene var noen av de første til å trekke seg ut av ligaen.

Den voldsomme negativiten kom utrolig nok overraskende på klubbene, men de engelske klubbene, inkludert disse to klubbene, har kommet bedre ut av det enn de fleste andre.

Hvem vinner av Manchester City og Tottenham?

Det er selvfølgelig Manchester City som er de klare favorittene her, men cup er cup, og Tottenham har selvsagt en sjanse til å få med seg noe de også.

Men jeg er ganske trygg på at Peps menn tar dette. De har fortsatt muligheten til å ta hele fire pokaler denne sesongen, noe som vil være ny rekord for en engelsk lag.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Raheem Sterling hos Manchester City og Harry Kane hos Tottenham.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret onsdag kveld kan du gjøre det hos Unibet. De sender alle kamper fra denne turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og er du aktiv kunde hos Unibet kan du i tillegg til alle kamper fra Ligacupen i England, se tusenvis av kamper fra store ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, FA-cupen og Championship.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser