Kampprogram

Manchester City
vs
Manchester United

Se Manchester-derbyet i Premier League mellom City og United med live stream

Vi er klare for den siste kampen i denne helgens Premier League-runde, og det er utvilsomt helgens høydepunkt vi blir servert når Manchester City og Manchester United møtes til derby på Etihad stadion.

En viktig kamp for begge klubber, men det er utvilsomt gjestene som har det største presset på seg, da de trenger alle poeng de kan få i kampen om den utrolig viktige fjerdeplassen i Premier League.

Men Manchester City har enda ikke sikret seg tittelen, og å komme tre poeng nærmere Premier League-tittelen med seier mot sine største rivaler er selvsagt ikke å forakte for vertene heller.

For med 27 spilte kamper, 11 runder fra slutt, er Manchester City øverst og alene på tabellen, seks poeng foran Liverpool, som riktignok har en kamp til gode.

Ned til Manchester United på fjerdeplass er det hele 19 poeng. Men det vier nok ikke gjestene mye oppmerksomhet, de har mer enn nok med å tenke på West Ham, Arsenal og Tottenham bak seg på tabellen.

Spesielt Arsenal, som med to kamper mindre spilt enn Manchester United kun har to poeng å ta igjen, og dermed kan klatre et godt stykke forbi de røde djevlene med seier i de to kampene.

Hvem vinner av Manchester City og Manchester United?

Hjemmelaget er store favoritter her, og jeg forventer ikke annet enn at de tar alle tre poengene, for gjestene er ekstremt ustabile i prestasjonene sine denne vinteren.

Manchester City tapte riktignok sin forrige hjemmekamp i Premier League med 0-1 til Spurs, men det gjentar seg neppe to ganger på rad. Klink hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Kevin de Bruyne hos Manchester City og Cristiano Ronaldo hos Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se Manchester-derbyet på tv eller med live stream så er det TV 2 som har alle rettighetene i Norge. De vil sende kampen på en av sine sportskanaler og på sin strømmetjeneste TV 2 Play.

Ønsker du å se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper på nett til alle sine aktive kunder. les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser