Manchester City
vs
Liverpool

Se FA Cup-semifinalen mellom Manchester City og Liverpool med live stream

Bare seks dager etter at de serverte oss en fantastisk fotballkamp skal Manchester City og Liverpool igjen møtes på Etihad stadion i Manchester.

Det endte 2-2 i Premier League-oppgjøret forrige søndag, noe som sørger for at det fortsatt er ett poeng som skiller de to lagene i kampen om Premier League-tittelen denne sesongen, når det gjenstår seks ligakamper.

Men nå er det altså en billett til FA-Cupfinalen det skal kjempes om, noe som forandrer premissene litt, og trolig sørger for at de to lagene kommer med en litt annen tilnærming til kampen.

Jeg håper og tror at det ikke minsker underholdningen sammenlignet med kampen for seks dager siden, men kanskje sørger for at det blir en litt annen type spenning.

Det blir trolig mye av de samme spillerne som starter, da begge de to lagene nok er veldig interessert i en finalebillett, og ikke minst muligheten til å løfte FA Cup-trofeet.

Hvem vinner av Manchester City og Liverpool?

I lys av å være hjemmelag er nok Manchester City nok en gang favoritter, men det er ikke med mye, og det blir svært vanskelig å spå en vinner i dette oppgjøret.

For jeg tror det blir to lag som begge er veldig interessert i å vinne som entrer matten, og jeg håper det sørger for at vi får en offensiv kamp som bølger frem og tilbake mellom de to straffefeltene.

Jeg tror det nok en gang ender 2-2 og at det blir ekstraomganger.

Se opp for:

Kevin de Bruyne hos Manchester City og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Ønsker du å se FA-Cupen i Norge er det mange gode muligheter for deg, ikke minst Unibet, som sender kampen til alle sine aktive kunder i Norge.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne og alle andre FA-Cupkamper med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser