Kampprogram

Manchester City
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Manchester City og Liverpool med live stream

Det er mye kjekk fotball på programmet denne helgen, men det er én kamp som virkelig skiller seg ut, og som kan avgjøre hele tittelkampen i Premier League.

Nemlig toppkampen mellom Manchester City og Liverpool på Etihad stadion i Manchester. Kampen mellom nummer én og to på Premier League-tabellen, der spesielt hjemmeseier vil sende Manchester City et enormt skritt nærmere tittelen i Premier League denne sesongen.

For når det gjenstår åtte runder av sesongen står tittelen kun om disse to klubbene, og det er hjemmelaget som leder foran Liverpool med ett fattig poeng.

En seier og fire poengs forsprang er derfor en enorm gulrot for Pep Guardiolas menn, men et tap er ikke like stor krise som det er for Jurgen Klopp og co.

De to klubbene spilte begge sin første kvartfinale i årets Champions League denne uken, og begge klubber kunne juble for seier i den første av to kamper.

Manchester City vant 1-0 hjemme mot Atletico Madrid, mens Liverpool tok en komfortabel 3-1-seier borte mot Benfica.

Hvem vinner av Manchester City og Liverpool?

Manchester City er nok favoritter her på hjemmebane, selv om begge lag er i fantastisk form om dagen. De har hjemmebanefordel, og er tross alt ligaledere.

Jeg tror det blir stor underholdning, og jeg gleder meg oppriktig, som nøytral tilskuer, til å se to av Europas beste lag kjempe om tre utrolig viktige poeng.

Jeg tror det ender 3-2.

Se opp for:

Kevin de Bruyne hos Manchester City og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Om du er interessert i å se dette oppgjøret fra engelske Premier League så er det ikke mange valgmuligheter for deg. TV 2 har rettighetene i Norge og vil sende den på en av sine kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du er glad i å se fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser