Kampprogram

Manchester City
vs
Brentford

Se Premier League-kampen mellom Manchester City og Brentford med live stream

Det er full runde i Premier League igjen, og denne osndagen blir meget spesiell, da vi endelig skal se Christian Eriksen i aksjon igjen, for første gang siden hjertestoppet i forrige sommers EM.

Han har signert for Brentford, og det er ventet at han kanskje til og med starter kampen for det nyopprykkede laget, og hele fotballverden kommer til å ha øynene på Etihad stadion, der de møter Manchester City på bortebane.

Ikke den enkleste kampen for han å debutere i, og en tøff kamp for alle lag som komer på besøk, da Manchester City er i en klasse for seg selv dette året, og vinner mer eller mindre alle sine kamper.

Brentford har dog gjort det greit så langt denne sesongen, og det er mer eller mindre allerede klart at gullet kommer til å ende i den lyseblå delen av Manchester.

Det er klart at Brentford nå kommer til å ha ekstra press på seg for å gjøre det godt, når de har fått det som er en av verdens beste midtbanespillere på laget, selv om han åpenbart ikke er i sin livs form akkurat for øyeblikket.

Hvem vinner av Manchester City og Brentford?

Manchester City er selvfølgelig store favoritter her, og det er lite som tyder på at det skal ende med noe annet enn hjemmeseier.

Men det er selvfølgelig spennende å se hva Christian Eriksen kan gi dette Brentford-laget, og om Ajer i midtforsvaret kan demme opp for hjemmelagets superstjerner.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Kevin de Bruyne hos Manchester City og Christian Eriksen hos Brentford.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser