Kampprogram

Mainz 05
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bundesliga-kampen mellom Mainz 05 og RB Leipzig med live stream

Den andre runden i Bundesliga etter korona-pausen er godt i gang, og runden avsluttes søndag med blant annet oppgjøret mellom Mainz og RB Leipzig på Opel Arena i Mainz.

Mainz er plassert godt nede i sumpen i Bundesliga, og befinner seg på en femtendeplass etter 26 runder med 27 poeng. Det er fire poeng mer enn Fortuna Dusseldorf på kvalifiserings plassen, men hele ni mer enn Werder Bremen som er på direkte nedrykk, men som har én kamp mindre spilt.

Forrige helg, den første helgen med Bundesliga-fotball etter korona-pausen, endtte med et 2-2 uavgjort borte mot Köln.

For Leipzig sin del er det etter tre uavgjorte kamper på rad, blant annet mot Freiburg på hjemmebane sist helg, blitt en stor luke opp til ligaleder Bayern München.

51 poeng holder til en fjerdeplass før denne runden starter, sybv poeng bak ligalederne og tre poeng opp til Dortmund på andreplass. Men ned til Bayer Leverkusen på femteplass er det bare ett fattig poeng nå.

Det første møtet mellom de to klubbene endte med en flatterende 8-0-seier til RB Leipzig på Red Bull Arena tilbake i november, så Mainz har nok å revansjere her.

Hvem vinner av Mainz og Leipzig?

Men det tviler vi sterkt på at de får til, spesielt med tanke på at de ikke har særlig fordel av hjemmebane lenger, all den tid det ikke er publikum på tribunene.

Derfor tror vi dette kan bli nok et stygt tap for Leipzig, som igjen tar opp kampen om en mulig Bundesliga-tittel denne sesongen.

Vi tror det ender 0-4.

Se opp for:

Robin Quaison hos Mainz 05 og Yussuf Paulsen hos RB Leipzig.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

I tillegg kan du se diverse annen sport via Unibet sine sider, som for eksempel tennis, håndball, basket og golf.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser