Lyngby
vs
FC Copenhagen

Se kampen mellom Lyngby og FC København med live stream

Som den første ligaen i Skandinavia er Superligaen tilbake i spill nå i pinsen. Og Regjerende mestere FC københavn skal ta turen rett utenfor hovestaden for å besøke nyopprykkede Lyngby.

Ståle Solbakkens menn har havnet bakpå i kampen om ligatittelen, og befinner seg for øyeblikket hele 12 poeng bak ligaleder Midtjylland.

Det er kun to kamper igjen av grunnspillet, før de seks øverste lagene på tabellen skal spille mesterskapsspill. Man møter hverandre borte og hjemme, noe som betyr at det er 12 kamper igjen å spille for FCK.

Dermed har FCK 12 poeng å ta igjen på 12 kamper på serielederne, noe som trolig blir i det tøffeste laget. I så fall skal Midtjylland gå på en solid smell i mesteslapsgruppen. Én ting er sikkert, FCK må vinne både hjemmekampen og bortekampen mot ligalederne.

For Lyngby sin del kan dette oppgjøret gå begge veier. Sikrer man alle tre poengene så har man en teoretisk sjanse å nå mesterskapsspillet, men taper man så risikerer man å havne i den verste av de to nedrykksgruppene.

Men med 31 poeng, 16 mer enn Silkeborg på sisteplass, skal det godt gjøres for Lyngby å rykke ned denne sesongen.

Hvem vinner av Lyngby og FC København?

Vi tror, dessverre for Lyngby, at FC København kommer til å ta dette. Det til tross for at sentrale spillere som Victor Fischer, Andreas Bjelland og Jonas Wind er ute med skader.

Ståle Solbakken har nok trent laget godt under krisen, og nå skal jakten på Midtjylland starte med tre poeng borte mot Lyngby.

Vi tror det ender 2-3.

Se opp for:

Tidligere FKH-spiller Frederik Gytkjær hos Lynbgy og Damen N'Doye hos FC København.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Superligaen, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra dansk fotball, i tillegg til tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser