Kampprogram

Liverpool
vs
Watford

Se premier League-kampen mellom Liverpool og Watford med live stream

Etter over to uker med pause er det endelig klart for Premier League-fotball igjen, da det har vært landslagspause, den første for året. Blant kampene på programmet denne helgen finner vi kampen mellom Liverpool og Watford.

Det er en utrolig viktig kamp for begge klubber, men av helt forskjellige grunner. Her snakket vi om å være i hver sin ende av tabellen, der Liverpool skal vinne for å holde liv i titteldrømmen, mens Watford kjemper for å overleve i Premier League.

Liverpool er plassert på andreplass på tabellen etter 29 kamper, og har kun ett poeng opp til Manchester City på topp. Her vil vi med andre ord se kamp helt til døren, akkurat som vi liker det.

Ser ikke like lyst ut for gjestene, som med sine fattige 17 poeng på 29 kamper er plassert helt sist. Når det i tillegg er åtte poeng opp til Everton på trygg grunn, som også har to kamper mindre spilt enn Watford, ser det blytungt ut.

Det første oppgjøret mellom disse to klubbene denne sesongen endte med en kruttsterk 5-0-seier til Liverpool på Vicarage Road.

Hvem vinner av Liverpool og Watford?

Liverpool er jo åpenbart enorme favoritter her, og noe annet enn en solid hjemmeseier vil være et enormt skudd for baugen for Jurgen Klopp sine tittelplaner.

Jeg håper Joshua King kan bidra noe i dette oppgjøret, men han kan nok ikke bidra nok til at Watford ikke taper dette, dessverre.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Mohamed Salah hos Liverpool og Joshua King hos Watford.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Premier League er det ikke så mange valgmuligheter for deg. Det er TV 2 som har enerettighetene i Norge, og kampen blir sendt på deres kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men det finnes andre alternativer for å se fotball på nett med live stream. Unibet sender tusenvis av kamper i året til alle sine kunder. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser