Kampprogram

Liverpool
vs
Tottenham

Se Premier League-kampen mellom Liverpool og Tottenham med live stream

Det er klart for en heidundrendes kamp i Premier League lørdag, når Liverpool tar imot Tottenham til toppkamp hjemme på Anfield i Liverpool.

Liverpool kjemper om ligatittelen, mens Tottenham kjemper om fjerdeplassen, som trolig føles som en vel så viktig kamp for gjestene fra London.

For laget de kjemper om plassen med er deres arge rivaler fra Nord-London, nemlig Arsenal, selv om Manchester United også teoretisk kan ta plassen.

Med fire kamper igjen å spille for både Arsenal og Tottenham er det Arsenal som innehar plassen nå, med sine 63 poeng, som er to mer enn Spurs.

Manchester United følger på plassen bak, men med en kamp mer spilt enn de to over, og tre poeng opp til Spurs, skal det mye til for at de røde djevlene stikker av med Champions League-billett neste sesong.

Liverpool er fortsatt ett poeng bak ligaleder Manchester City, og også for disse to lagene gjenstår det nå bare fire kamper å spille.

Hvem vinner av Liverpool og Tottenham?

Liverpool er selvfølgelig favoritter her. De sørget for et imponerende comeback mot Villarreal i Champions Leagues semifinale tirsdag, og er klare for finale der.

Skal vinne for å holde tritt med Manchester City i tetkampen, og alt annet enn seier her er trolig ikke nok. Derfor tror jeg at det ender med Liverpool-seier.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Luis Diaz hos Liverpool og Harry Kane hos Spurs.

TV og live stream

Det er TV 2 som har enerettigheter til å vise engelske Premier League i Norge, og kampen blir derfor tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du har lyst å se mer fotball via live stream på nett er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis online via Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser