Kampprogram

Liverpool
vs
Leicester

Se Premier League-kampen mellom Liverpool og Leicester med live stream

Med full midtukerunde i Premier League er det klart for masse spennende kamper fra Englands øverste divisjon denne uken, og blant kampene som blir mest spennende er kampen mellom Liverpool og Leicester på Anfield.

Liverpool må vinne for å holde tritt med Manchester City og Chelsea, mens Leicester skal vinne for å enda ha håp om å spille Champions League neste sesong.

Men det er såklart Liverpool som er favoritter, og dette er en kamp de bør vinne, selv om det er usikkert om både Mane og Salah spiller dette oppgjøret.

I det minste får vi sjansen til å se nyinnkjøpte Diaz i aksjon for første gang, spilleren som har scoret hele 14 mål så langt i den portugisiske serien.

Leicester er plassert helt nede på en tiendeplass på tabellen, noe som er svært skuffende for laget som har kjempet i toppen de siste fem-seks sesongene.

Men det er bare 12 poeng opp til Champions League-plassene, og med en god vårsesong kan man absolutt blande seg inn i toppkampen.

Hvem vinner av Liverpool og Leicester?

Som nevnt, det er Liverpool som er de store favorittene her, og jeg er ganske trygg på at de kommer til å sikre at alle tre poengene blir igjen i Liverpool.

Leicester har ikke vist sin beste form så langt denne sesongen, og skal få det meget tøft her, og jeg har ingen tro på borteseier.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Mohamed Salah hos Liverpool og Jamie Vardy hos Leicester.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser