Kampprogram

Liverpool
vs
Leeds

Se Premier League-kampen mellom Liverpool og Leeds med live stream

Selv om det er Champions League-uke, vil vi også denne uken bli servert et par hengekamper fra Premier League, blant annet et spennende oppgjør mellom Liverpool og Leeds på Anfield.

De to klubbene kjemper i hver sin del av Premier League-tabellen, Liverpool har enda håp om å igjen sikre seg tittelen, mens Leeds begynner å nærme seg nedrykkskampen med farlig få poeng.

For med 24 spilte kamper er Leeds nå plassert på femtendeplass med 23 poeng, noe som kun er fem mer enn Watford som er plassert på direkte nedrykk. De to klubbene har også like mange kamper spilt, mens lagene rundt dem på tabellen har mellom 22 og 26 spilte kamper.

Med andre ord er det enda mye som kan forandre seg i nedrykkskampen, etterhvert som hengekampene blir spilt de neste ukene.

For Liverpool sin del er det pt seks poeng opp til Manchester City, som tapte hjemme mot Tottenham i helgen, og Liverpool har altså denne hengekampen til gode, og kan korte ned avstanden til bare tre poeng, med 12 kamper igjen å spille.

Hvem vinner av Liverpool og Leeds?

Liverpool er gigantiske favoritter her, og har mer eller mindre en hel frisk tropp å velge mellom, så her blir det toppet lag i jakten på ligatittelen.

Leeds kommer til å ha mer enn nok med å forsvare seg ,og jeg tviler sterkt på at det blir noe som helst motstand for Liverpool i sitt egen straffefelt.

Jeg tror det ender 4-1 til Liverpool.

Se opp for:

Mohamed Salah hos Liverpool og Raphinha hos Leeds.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser