Kampprogram

Liverpool
vs
Everton

Se Premier League-derbyet mellom Liverpool og Everton med live stream

Det er klart for et av de største byderbyene, ikke bare i England og Premier League, men i hele fotballverden, når Liverpool tar imot nabo Everton på Anfield stadion søndag ettermiddag.

Et høytflyvende Liverpool jakter nok en Premier League-tittel under Jurgen Klopps ledelse, men det er tøff konkurranse sammen med Peps Manchester City, og denne kampen må vinnes for å holde håpet oppe.

For Everton sin del så så det bekmørkt ut i en periode, og klubben raste nedover mot direkte nedrykk. Men etter fire poeng på de to siste, inkludert seier mot Manchester United, kan klubben puste litt roligere, med fire poeng ned til nedrykksplassene.

Men det er jo selvsagt ikke der nede klubben ønsker å være, da de alltid har vært en klubb som har pushet de beste klubbene, og regelmessig deltatt i europeiske cuper.

Med likt antall kamper spilt ligger Liverpool ett poeng bak Manchester City på Premier League-tabellen når det gjenstår kun fem runder.

Hvem vinner av Liverpool og Everton?

Liverpool er enorme favoritter her, og det er trolig ingen nubbesjanse at Everton skal få med seg noe de per hundre meterne over til Goodison Park.

hjemmelaget har på langt nær gitt opp Premier League-drømmen denne sesongen, i tillegg til at de har vunnet Ligacupen og kan vinne både FA-Cupen og Champions League.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Mohamed Salah hos Liverpool og ** Dominic Calvert-Lewin** for Everton.

TV og live stream

Det er TV 2 som har rettighetene til Premier League i Norge, så om du ønsker å se denne kampen kan du se den på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Det er flere måter å se fotball med live stream på nett, blant annet hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser