Liverpool
vs
Cardiff

Se FA Cup-kampen mellom Liverpool og Cardiff med live stream

Det er full runde i den engelske FA-Cupen denne helgen, nærmere bestemt er det den fjerde runden av turneringen, som er den andre runden der lag fra Championship og Premier League er med.

Liverpool har hatt to ukers kamppause på grunn av VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika, mens Cardiff har spilt Championship-fotball, der de vant 2-1 over Nottingham Forest på hjemmebane forrige helg.

Dermed er det nok et mer uthvilt hjemmelag enn gjestene, dog tror jeg Jurgen Klopp kommer til å spare spillerne som har spilt Afrikamesterskap og VM-kvalifisering i Sør-Amerika.

De har tross alt spilt mange kamper de siste to ukene, og blir trolig ikke brukt mer enn nødvendig nå når de endelig er tilbake i Liverpool-troppen.

Hvem vinner av Liverpool og Cardiff

Liverpool er selvfølgelig store favoritter her, og det er ikke mye sjans vi gir gjestene fra Wales, som trolig er glad bare for å komme på besøk til Anfield stadion i Liverpool.

Til tross for at vi kommer til å se et reservepreget Liverpool-lag er jeg helt overbevist om at de kommer til å sikre avansementet.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

DiogoJota hos Liverpool og Isaac Vassel hos Cardiff.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser