Liverpool
vs
Arsenal FC

Se Ligacup-semifinalen mellom Liverpool og Arsenal med live stream

Én uke forsinket er vi endelig klare for å se Liverpool og Arsenal barke sammen i den første av to semifinalekamper i den engelske Ligacupen.

Kampen forrige uke måtte utsettes da Liverpool ikke kunne stille med nok spillere på grunn av mange covid-karantener, inkludert trener Jurgen Klopp.

Men nå kan altså første leg spilles, dog på Anfield istedenfor Emirates, som kampen egentlig skulle spilles på. Dette oppgjøret skulle egentlig være det andre, men blir nå det første som konsekvens av flyttingen av første kamp til neste uke.

Arsenal gikk på et skikkelig pinlig tap i helgen, da de måtte se seg utslått av FA-Cupen etter 0-1 borte mot det tidligere storlaget Nottingham Forest.

Liverpool på sin side tok en grei 4-1-seier hjemme mot Shrewsbury, og er dermed klare for den fjerde runden av den tradisjonsrike FA-Cupen. Og nå, et par dager senere, kan de altså ta et stort steg mot finale i Ligacupen.

Hvem vinner av Liverpool og Arsenal?

Liverpool er store favoritter her, de har vist god form i lang tid, og det til tross for at de har slitt veldig med skader og karantener de siste ukene.

Arsenal var fryktelig dårlig mot Forest, selv om det er litt formildende at de ikke stilte med absolutt beste mannskap. Dog spilte både Ødeggard, Martinelli og Saka.

Jeg tror dette ender 3-1.

Se opp for:

Roberto Firmino hos Liverpool og Martin Ødegaard hos Liverpool.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret onsdag kveld kan du gjøre det hos Unibet. De sender alle kamper fra denne turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og er du aktiv kunde hos Unibet kan du i tillegg til alle kamper fra Ligacupen i England, se tusenvis av kamper fra store ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, FA-cupen og Championship.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser