Liverpool
vs
Arsenal FC

Se Ligacup-kampen mellom Liverpool og Arsenal med live stream

Vi er klare for den fjerde runden i Ligacupen i England denne midtuken, og torsdag er vi klare for en reprise av et Premier League-oppgjør vi fikk mandag, nemlig Liverpool mot Arsenal, på Anfield stadion.

Det var en kamp som Liverpool vant fullt fortjent, mot det som var et ganske tafatt og defensivt Arsenal-lag. Sjansestatistikken ble vunnet hele 22-5 av hjemmelaget, og de vant til slutt 3-1, og burde vunnet mer.

Men nå er det trolig to helt forskjellige lag som skal ut på matten på Anfield. De to klubbene har nemlig et meget hardt kampprogram foran seg, og Ligacupen er neppe øverst på prioriteringslisten denne sesongen.

Derfor tror vi Arsenal kan ha større sjans torsdag kveld enn det de hadde på mandag, og at oppgjøret blir mer åpent. I det minste er det det vi håper.

Hvem vinner av Liverpool og Arsenal?

Men uansett om det er reserver som stiller, så er selvsagt Liverpool fortsatt favoritter her. De har det beste laget, også når det kommer til reservespillere, og de spiller på hjemmebane.

Arsenal har dog trolig enda mer lyst til å løfte dette trofeet enn det Liverpool har, og vi har en følelse av at bortelaget tar dette litt mer seriøst enn det Liverpool gjør.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Mohamed Salah hos Liverpool og Willian hos Arsenal.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Ligacupen, så har vi gode nyheter til deg. Det finnes nemlig flere steder å se kampen, blant annet hos Unibet, som sender alt fra Ligacupen og fra FA cupen.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til Ligacupen og FA-cupen sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser