Liverpool
vs
Arsenal FC

Se Ligacup-kampen mellom Liverpool og Arsenal med live stream

Se Ligacup-kampen mellom Liverpool og Arsenal med live stream

Vi er allerede kommet til den fjerde runden av sesongens utgave av Ligacupen, eller nærmere bestemt Carabao-cup, som den nå heter. Og et av de virkelig store oppgjørene denne runden er Arsenals tur til Anfield for å møte Liverpool.

De to klubbene hadde det relativt enkelt i den forrige runden, som var begge lagenes første runde i årets utgave av Ligacupen. Liverpool vant 2-0 borte mot Milton Keynes, mens Arsenal slo Nottingham Forrest 5-0 på hjemmebane.

I ligaen er de to klubbene derimot ikke likeverdige. Liverpool er suveren Premier League-leder, og befestet sin posisjon på top petter å ha snudd 0-1 til 2-1 over Tottenham på Anfield i helgen.

Arsenal derimot, ledet 2-0 hjemme mot Crystal Palace, men lot gjestene komme tilbake, og kampen endte til slutt med 2-2 og poengdeling.

Dermed er Arsenal totalt hektet av i kampen om ligagullet, men topp-fire er enda innen rekkevidde. Formen skal uansett forbedres dramatsik, da både Chelsea og Leicester foran på tabellen er i meget god form. Det skiller hele 12 poeng mellom Liverpool på første og Arsenal på femteplass.

Hvem vinner av Liverpool og Arsenal?

Det er nok to B-lag som kommer på banen her, og vi har en fornemmelse av at Arsenal prioriterer dette oppgjøret høyere enn det Liverpool gjør. Klopp har nok alt fokus på å vinne ligaen denne sesongen, mens Ligacupen kan bli et etterlengtet trofé for Emery.

Men vi tror uansett Liverpool blir for sterke her, og regnet med det blir en komfortabel hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Alex Oxlade-Chamberlain hos Liverpool og Pierre-Emerick Aubameyang hos Arsenal.

TV og live stream

Du ser dette oppgjøret hos Unibet, og alt du trenger for å se det gratis er en aktiv konto hos dem.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser