Lillestrøm
vs
Strømsgodset

Se Eliteserie-kampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset med live stream

Vi er helt på oppløpssiden i denne sesongen med Eliteserie-spill, og denne helgen er det klart for den siste runden der kampene blir spilt på forskjellig tidspunkt, og dermed er det klart for siste lørdag med Eliteserie-spill i 2021.

Og to av lagene som får æren av å spille lørdagsfotball denne helgen, det er Liellestrøm og Søtrmsgodset, som møtes til Viken-duell på Åråsen stadion i Lillestrøm.

De to lagene har veldig lite å spille for, bortsett fra at hjemmelaget kanskje kan ta en fjerdeplass, og dermed ha muligheter for å spille E-cup neste sesong.

Men de møter hard konkurranse fra Kristiansund og Rosenborg, som begge har ett poeng mer enn Lillestrøm som er plassert på sjetteplass på Eliteserie-tabellen.

Strømsgodset er plassert nede på tiendeplass med sine 34 poeng, som er nok til å være sikret å spille Eliteserie-spill også neste sesong, og dermed er det nada å spille for, for laget fra Drammen.

Hvem vinner av Lillestrøm og Strømsgodset?

Som sagt så har Lillestrøm fortsatt noe å spille for, og dermed er det de som automatisk blir favoritter her, og de spiller også trossalt på hjemmebane.

Men Strømsgodset har noen gode resultater å vise til denne sesongen, til tross for at de er i meget dårlig form om dagen. Jeg tror dette blir en veldig grei hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Thomas Lehne Olsen hos Lillestrøm og Fred Friday hos Strømsgodset.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser