Lillestrøm
vs
Jerv

Se Eliteserie-kampen mellom Lillestrøm og Jerv med live stream på nett

Eliteserien er i gang, og vi er allerede klare for den andre serierunden denne helgen. Og denne serierunden tyvstartes lørdag på Åråsen, der Lillestrøm tar imot nyopprykkede Jerv.

Lillestrøm kunne denne uken juble for at det blir Europacup-spill i sommer, da det er klart at Cupfinalen vil bestå av lag som havnet over dem på tabellen sist sesong, og dermed gir fjerdeplassen i Eliteserien 2021 inngang i Conference League sin kvalifisering.

Det er kun fire år siden sist Lillestrøm spilte Europacup-kvalifisering, da de kom inn i den andre runden av Europa League-kvalifiseringen i 2018/19-sesongen, da de vant cupen i 2017.

Men det ble et kjipt 1-6-tap sammenlagt for østerrikske LASK Linz, og Europaeventyret var over før det skikkelig begynte.

Jerv er i Eliteserien for første gang i klubbens historie, og startet Eliteserie-eventyret ved å slå Strømsgodset 1-0 hjemme på Levermyr stadion forrige helg.

Lillestrøm gjestet nyopprykkede og rival HamKam i sin første kamp for sesongen, og måtte nøye seg med 2-2 foran 6500 tilskuere på Briskeby, der godt over 1000 av dem var bortefans, som ga kampen en skikkelig flott ramme.

Hvem vinner av Lillestrøm og Jerv?

Lillestrøm er såklart favoritter her, og det er ventet mye mennesker på Åråsen til dette oppgjøret, da kanarifansen har mobilisert godt.

Jerv fikk en kjempeopptur i sin første kamp, men skal normalt sett ikke ha så mye å stille opp med her, Lillestrøm er en av medaljekandidatene.

jeg tror det ender 2-0.

se opp for:

Pål André Helland hos Lillestrøm og Willis Furtado hos Jerv.

TV og live stream

Om du har lyst å se Eliteserien i Norge så er det Discovery som har rettighetene. Kampen vil bli sendt på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenesten Dplay, i tillegg til TV 2 Play.

Er du i utlandet kan du se Eliteserien hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du live streamer Eliteserien gratis hos Unibet på nett nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser