Lillestrøm
vs
Brann

Se Eliteserie-kampen mellom Lillestrøm og Brann med live stream

Nok en cupfinale venter for Brann lørdag, når Lillestrøm står på motsatt banehalvdel på Åråsen stadion. Med to tap på rad, etter det som var en periode med litt bedre resultater, ser det nok en gang bekmørkt for bergenserne.

Lillestrøm har overbevist så langt denne sesongen, og det skal bli tøft for Brann å få noe med hjem til Bergen fra dette oppgjøret.

Men det er alltid et håp, og laget bør være bedre enn 10 poeng på 17 kamper, og det må de begynne å bevise for oss andre ganske snart.

Lillestrøm er plassert på en sterk tredjeplass på tabellen, og med fire seire på de siste seks kampene er 31 poeng bare tre mindre enn ligaleder Bodø/Glimt.

Brann har hele fem poeng opp til sikker plass, men heldigvis for bergenserne er både Stabæk, Mjøndalen og Tromsø på plassene over i like dårlig form som dem.

Hvem vinner av Lillestrøm og Brann?

Lillestrøm er favoritter, men det er en vanskelig kamp å spå, da de to lagene er i to helt forskjellige situasjoner, og er Lillestrøms gulldrømmer større enn Branns drømmer om å overleve?

Det er ikke sikkert, og jeg tror vi får se et Brann-lag som har brukt landslagspausen godt, og kommer til dette oppgjøret med et hardt mål. Å vinne.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Thomas Lehene Olsen hos Lillestrøm og Aune Heggebø hos Brann.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og kampen blir sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten dplay.

Vil du se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra hele verden gjennom hele året på sin strømmetjeneste.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og annen sport med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser