Kampprogram

Levante
vs
Real Sociedad

Se La Liga-kampen mellom Levante og Real Sociedad med live stream

Det begynner å tette seg til i La Liga, og Martin Ødegaards Real Sociedad må fortsette å vinne fotballkamper om de skla ha noe håp om å spille i Europa League neste sesong.

Klubben var lenge med i kampen om en plass i Champions League, men de dårlige resultatene etter korona-pausen har sørget for at det ser ganske urealistisk ut nå.

Men etter 2-1-seieren mot Espanyol i sist runde lever håpet om at det kan bli en anstendig palssering igjen. La real ligger for øyeblikket på syvendeplass med 50 poeng på 33 kamper. Og det er to poeng opp til Getafe på sjetteplass og fire poeng opp til Villarreal på femteplass.

Med bare fem kamper igjen å spille skal dermed flerparten av de kampene vinnes om man skal ha håp om å klatre på tabellen nå på tampen av sesongen.

For bakover på tabellen er erkerivalene Athletic Bilbao bare to poeng bak, mens storklubben Valencia befinner seg på tiendeplass, fire poeng bak Martin Ødegaard og co.

Levante er dog ingen veldig enkel mostander, og befinner seg på tolvteplass etter 33 serierunder, heldigvis for Real Sociedad ikke i fare for å rykke ned.

Hvem vinner av Levante og Real Sociedad?

Vi har en følelse av at seieren i sist runde kanskje var det som skulle til for å snu formen til martin Ødegaard og co, og at vi kanskje får se en god innspurt nå på tampen av sesongen.

Levante har kun tapt én av sine seks siste kamper, men bør være overkommelig for det som er et betydelig bedre Real Sociedad-mannskap.

Vi tror det ender 0-2.

Se opp for:

José Luis Morales hos Levante og Alexander Isak hos Real Sociedad.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga, så bør du ha en aktiv konto hos Unibet. Unibet sender alt av fotball fra La Liga og Copa del Rey.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser