Kampprogram

Leicester
vs
Leeds

Se Premier League-kampen mellom Leicester og Leeds med live stream

Det er full runde i Premier League denne helgen, og det er flere spennende kamper på programmet, blant annet oppgjøret mellom Leicester og Leeds.

Det er første kamp for gjestene etter at de sparket Marcelo Bielsa etter 0-4-tapet hjemme for Tottenham forrige helg, og dermed første kamp for deres nye trener, Jesse Marsch.

Marsch kommer fra Red Bull-systemet, der han har trent både New York, Salzburg og senest Leipzig, hvor han fikk sparken etter bare en halv sesong i desember.

Leeds er i elendig form, og det blir spennende å se om han kan redde dem fra nedrykk, etter fire tap på rad er Leeds nå plassert på sekstendeplass, kun to poeng over direkte nedrykk.

Det går ikke mye bedre for Leicester, som vant sin første kamp på seks forsøk forrige helg, og er plassert på en ellevteplass, syv poeng over Leeds.

Hvem vinner av Leicester og Leeds?

Leicester er nok favoritter her, men det er vanskelig å si hva som venter oss når Leeds nå har en helt ny trener, som står for en annen spillestil enn det Bielsa gjorde.

Jeg tror nok han har fått for liten tid til å forberede laget, og Jamie Vardy har begynt å score mål igjen, derfor går jeg for hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jamie Vardy hos Leicester og Raphinha hos Leeds.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Premier League, er det TV2 som er ditt eneste alternativ i Norge, enten på en av deres sportskanaler, eller på deres strømmetjeneste TV2 Play.

Om du er glad i å se fotball med live stream på nett er Unibet et annet godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser