Kampprogram

Leganes
vs
Real Sociedad

Se kampen mellom Leganes og Real Sociedad med live stream

Martin Ødegaard og hans Real Sociedad tok en fortjent seier hjemme mot Osasuna i den spanske cupen i midtuken. Nordmannen var svært delaktig, og bidro med to målgivende og ett mål i avansementet.

Nå venter det ny kamp i La Liga, og nordmannens lag bør vinne for å henge med i kampen om en plass i Europa neste sesong.

For øyeblikket ligger Real Socidad på en sjetteplass på La Liga-tabellen, den nederste plassen på tabellen som gir Europa-plass den neste sesongen.

Men det er tett i dette området på tabellen, to poeng foran finner man Getafe og Atletico Madrid på fjerde og femteplass, mens Valencia er på plassen bak, a poeng med Martin ødegaard og co.

Man skal helt ned til nest sisteplass for å finne dagens motstander, Leganes. Med kun 15 poeng på 21 kamper har klubben tre poeng opp til trygg plass, og ser ut til å virkelig måtte kjempe for La LIga-plassen denne sesongen.

Hvem vinner av Leganes og Real Sociedad?

Vi tror dette skal bli ganske komfortabelt for Real Sociedad. De ser bare mer og mer samspilte ut, og spesielt fremover på banen begynner relasjonene virkelig å sitte.

Og med Martin Ødegaard som playmaker er dette laget klart bedre enn vertene, og vi tror nordmannen blir helt avgjørende i denne kampen.

Vi tror det ender 1-4.

Se opp for.

Danske Martin Braithwaite er Leganes største stjerne, mens Martin Ødegaard selvsagt er den store spilleren hos Real Sociedad.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne viktige kampen for martin Ødegaard og hans Real Sociedad, så kan du tilmelde deg Unibet. Unibet live streamer alle kampene til Real Sociedad i La Liga og Copa del Rey gjennom hele sesongen.

De viser også tusenvis av andre fotballkamper fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, FA-cupen, Eredivisie og de nordiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser