Kampprogram

Leeds
vs
Manchester City

Se Premier League-kampen mellom Leeds og Manchester City med live stream

Det begynner å nærme seg slutten på denne Premier League-sesongen, men enda er det mye spenning knyttet til både topp- og bunnkampen på tabellen.

Og når Leeds tar imot Manchester City på Elland Road lørdag er det to lag som er del i hver sin ende av spenningen.

For vertene har på langt nær sikret seg ny kontrakt i Premier League når det gjenstår fem kamper å spille, mens Manchester City har ett poeng å gå på ned til Liverpool på andreplass når de har like mange gjenstående kamper å spille.

Med sine 34 poeng på 33 kamper er Leeds plassert på sekstendeplass, og det er fem poeng ned til Everton på direkte nedrykk. Everton har dog én kamp til gode, mens Burnley på syttendeplass har tre poeng mindre enn Leeds på like mange kamper.

Da er det litt bedre stilt for gjestene, som er favoritter til å vinne sin andre Premier League-tittel på rad. Men med kun ett poeng mindre er Liverpool en stor trussel, og Manchester City skal vinne alle sine resterende fem kamper for å sikre seg tittelen.

Leeds har litt å revansjere i denne kampen, da det motsatte oppgjøret i Manchester før jul endte med en lite flatterende 7-0-seier til Manchester City, den største seieren noe lag i Premier League har klart å sikre seg denne sesongen.

Hvem vinner av Leeds og Manchester City?

Manchester City er selvfølgelig store favoritter her, og det er få som gir Leeds noen som helst sjanse til å sikre seg tre poeng her. Kanskje kan de klare å lure ett poeng til å bli igjen på Elland Road?

Jeg tviler sterkt. Manchester City har gull i sikte, og kommer til å være godt forberedt og konsentrert, til tross for at de hadde semifinale i Champions League i midtuken.

jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Patrick Bamford hos Leeds og Kevin de Bruyne hos Manchester City.

TV og live stream

Det er TV 2 som har enerettigheter til å vise engelske Premier League i Norge, og kampen blir derfor tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du har lyst å se mer fotball via live stream på nett er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis online via Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser