Leeds
vs
Aston Villa

Se toppkampen mellom Leeds og Aston Villa i Championship

Se toppkampen mellom Leeds og Aston Villa i Championship

Det er klart for toppkamp i Championship da opprykksjagende Leeds møter et Aston Villa i knallform hjemme på Elland Road.

Leeds har lenge sett ut som et lag som kommer til å rykke opp til Premier League, men de siste ukene har det gått trått for det tidligere storlaget. Fra å lede serien ganske klart er Leeds nå nummer tre på tabellen, utenfor direkte opprykk.

Det er tre poeng opp til Sheffield Wednesday på andreplass, og kun to kamper igjen å spille. Med andre ord er det mye på spill i dette oppgjøret.

Og det blir ingen lett kamp for Leeds, Aston Villa er nemlig i fantastisk form, og de slo nettopp en ny klubbrekord da de vant sin tiende seriekamp på rad. Det er noe som aldri før har skjedd i Aston Villas klubbhistorie.

Det er dermed to lag som er i vidt forskjellig form som møtes på Elland Road søndag, og det er bortelaget som er favoritter hos bookmakerne.

Men Leeds-manager Marcelo Bielsa har vist seg som en manager som har hatt kontroll på taktikken sin før, og derfor er det fortsatt mange som tror at Leeds kan få med seg noe fra dette oppgjøret.

Og det må de, om de fortsatt skal ha en sjans til å rykke direkte opp, og ikke ta omveien gjennom playoff, der de må møte to klubber i jakten på det innbringende opprykket.

Leeds har ikke vært på det øverste nivoet i England siden nedrykket fra Premier League tilbake i 2004, og har også vært innom nivå tre før de nå endelig er i en posisjon hvor de kan rykke opp igjen.

Aston Villa har ikke hatt like mange år borte fra det gjeveste selskapet, denne sesongen er den tredje i Championship siden nedrykket fra Premier League i 2016.

Hvordan ser du Leeds mot Aston Villa med live stream?

Kampen kommer ikke til å bli sendt på normale TV-kanaler i Norge, men du har muligheten til å se kampen med live stream om du er kunde hos Unibet.

Les mer nedenfor om hvordan du får sett denne kampen med live stream hos Unibet.

Hvordan ender Leeds mot Aston Villa?

Vi tror dette kan bli et målrikt oppgjør, da det er to lag som begge ønsker, og må vinne.

Vi tror det ender 2-2 på Elland Road på søndag.

Hvordan ser jeg Championship?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser