Kampprogram

Leeds
vs
Arsenal FC

Se Premier League-kampen mellom Leeds og Arsenal med live stream

Det er søndag, og hva er vel søndag uten litt Premier League-snacks på TV'en. Det er mye god fotball å glede seg til i dag, men en av kampene som virkelig skiller seg ut, er Martin Ødegaards Arsenal som tar imot nordmann-favoritten Leeds på Emirates i London.

Arsenal er i elendig form om dagen, og det norske tilskuddet har ikke hjulpet på det offensive spillet enn så lenge. Ødegaard har fått innhopp i alle kampene siden han ankom, men har til gode å bidra med mål og assist.

Leeds er i meget god form, og har overbevist med artig offensivt spill i sin første sesong på øverste nivå på hele 16 sesonger.

Er plassert på tiendeplass på tabellen med 32 poeng, bare syv poeng bak Europacup-plassene.

Og 32 poeng er i tillegg ett poeng mer enn Arsenal, som befinner seg på plassen bak på tabellen, noe som betyr at de godt over halvveis inn i sesongen befinner seg på nedre halvdel av Premier League-tabellen.

Og til midtuken venter det første av to tøffe kamper mot Benfica i Europa League-sluttspillet. Sesongen kan så til de grader være over for Arsenal i løpet av få uker nå.

Hvem vinner av Arsenal og Leeds?

Denne her blir veldig tøff. Vi ser nesten på Leeds som favoritter, da de er i litt bedre form, og spiller bedre fotball enn Arsenal om dagen.

De kommer her til med tre seire på de siste fire, mens hjemmelaget har tapt to ligakamper på rad nå. Vi er forsiktige, og går for uavgjort i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Patrick Bamford hos Leeds.

TV og live stream

Ønsker du å se denne og andre kamper fra Premier League, så er det på TV2 sine sportskanaler og deres strømmetjeneste TV2 Sumo det skjer.

De har enerettigheter til å sende Premier League i Norge, og det er derfor ingen andre lovlige steder å se dette oppgjøret.

Men om du er glad i fotball, så er Unibet et godt alternativ. De sender alt fra flere av de andre store ligaene i Europa til alle sine aktive kunder. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser