Kampprogram

Lazio
vs
Sampdoria

Se Sere A-kampen mellom Lazio og Sampdoria med live stream på nett

Ny helg betyr ny runde i Serie A, og det er flere gode kamper på programmet, blant annet Morten Thorsbys Sampdorias tøffe kamp borte mot Lazio i Roma.

Sampdoria har vunnet tre av sine siste seks kamper, og slo Fiorentina 2-1 på hjemmebane sist helg. Det plasserer dem på en fin tiendeplass på tabellen, med 30 poeng på 22 kamper så langt.

Men Lazio er i bedre form, selv om de tapte borte mot Inter forrige helg, og dermed falt litt fra når det kommer til kampen om ligatittelen.

fem seire på de seks siste er uansett sterkt, og med 40 poeng befinner hovestadsklubben seg på syvendeplass, men bare 10 poeng bak ligaleder Inter. Det er to poeng opp til regjerende mestere Juventus på den viktige fjerdeplassen.

Morten Thorsby har etter hvert blitt en av de viktigste spillerne på dette Sampdoria-laget, og flere ganger denne sesongen har han blitt utpekt som en av de viktigste spillerne på laget.

Han er også en av spillerne som løper mest i hele ligaen, og bør kanskje etterhvert være aktuell for en startplass i Norges ellever.

Hvem vinner av Lazio og Sampdoria?

Her er det selvsagt Lazio som er ganske klare favoritter, men vi vil ikke avskrive Sampdoria helt, da de har vist tidligere denne sesongen at de kan prestere godt mot antatt bedre motstandere.

Lazio gikk som sagt på en smell sist, og er dermed ute av den enorme flyten de befant seg i før det. Det kan Sampdoria utnytte, som selv kommer med masse selvtillit etter den gode seieren mot Fiorentina.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Ciro Immobile hos Lazio og Manolo Gabbiadini hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser