Kampprogram

Lazio
vs
Juventus

Se Serie A-kampen mellom Lazio og Juventus med live stream

Det er klart for Serie A igjen, og det er litt av ett oppgjør vi får servert på lørdag, når Lazio tar imot Juventus på Stadio Olimpico i Roma.

Et ekstremt interessant oppgjør, mellom to lag som begge bør vinne for å holde tritt med lagene på toppen av Serie A-tabellen.

Og det er spesielt Juventus som har skuffet stort i starten av denne sesongen, med kun fem seire på de første 12 serierundene befinner gigantene fra Torino seg helt nede på en åttendeplass på tabellen.

18 poeng er hele 14 poeng mindre enn Napoli og AC Milan, som leder Serie A på en delt førsteplass etter en fantastisk start på sesongen.

For Lazio son del er 21 poeng status etter 12 runder, noe som betyr at Juventus kan komme opp a poeng med dem om de vinner denne kampen.

Hvem vinner av Lazio og Juventus?

Jeg ser på Lazio som små favoritter her, men det er ikke store forskjellen på de to lagene, og det er to litt desperate lag, som ønsker å komme seg inn i kampen om Champions League-spill neste sesong.

Det er derfor jeg føler at uavgjort er det mest plausible resultatet her, og det er det jeg kommer til å gå for.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Ciro Immobile hos lazio og Paulo Dybala hos Juventus.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender tusenvis av kamper i året fra flere titalls ligaer, som Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1, FA-cupen og mange, mange flere.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser