Kampprogram

Lazio
vs
Inter

Se Serie A-kampen mellom Lazio og Inter med live stream

Helgens mest spennende Serie A kamp, ja kanskje den mest spennende i hele fotball-Europa, er kampen mellom Lazio og Inter på Stadio Olimpico i Roma.

De to klubbene er begge i fantastisk form, og kjemper om Serie A-tittelen sammen med Juventus. Før denne runden leder Inter Serie A med 54 poeng, samme poengsum som Juventus, mens Lazio følger bare ett poeng bak.

Med to tap på de tre siste kampene har Juventus virkelig fått kamp om tittelen, og Lazio og Inter har gått henholdsvis 18 og 16 kamper uten å tape i ligaen.

Ssit helg endte det med en 1-0-seier borte mot Parma for lazio, mens Inter sørget for en formidabel snuoperasjon hjemme mot byrival Milan.

Inter lå under 0-2 ved pause, men med hele fire mål i den andre omgangen endte det til slutt med en meget sterk 4-2-seier for Contes menn.

Om enten Lazio eller Inter vinner Serie A denne sesongen blir det første gang et annet lag enn Juventus vinner på hele ni sesonger.

Hvem vinner av Lazio og Inter?

Dette blir et formidabelt oppgjør, mellom de to klubbene i Serie A i desidert best form. Det er nærmest umulig å skille de to lagene fra hverandre for tiden, og derfor er et uavgjort-resultat meget sannsynlig.

Men samtidig er nok begge lag svært interessert i å få et overtak over det andre laget i kampen om Serie A-tittelen.

Det tror vi ikke skjer, vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Ciro Immobile hos Lazio og Romelu Lukaku hos Inter.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender tusenvis av kamper i året fra flere titalls ligaer, som Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1, FA-cupen og mange, mange flere.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser