Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Lazio
vs
Atalanta

Se Serie A-kampen mellom Lazio og Atalanta med live stream

Vi er klare for å avslutte den første runden i Serie A, etter at den andre runden er ferdigspilt. Det var nemlig flere lag som ikke spilte for en og en halv uke siden, og dermed er det en del kamper fra den gang som skal fullføres nå.

Og blant de kampene finner vi toppkampen mellom Lazio og Atalanta. De to lagene kvalifiserte seg begge til Champions League ved å havne blant topp fore isst sesong, og er også i år sett på som tittelutfordrere.

De to klubbene havnet begge på 78 poeng sist sesong, noe som holdt til henhldsvis fjerde- og tredjeplass på tabellen. Atalanta havnet på plassen over Lazio på grunn av nesten 20 mer scorede mål.

Hele 98 mål ble det på 38 kamper for Atalanta i fjor, noe som er helt sykt, og klart mest i ligaen. Det sørget også for den beste målforskjellen.

Denne sesongen har de beholdt det meste av spillerstallen fra forrige sesong, og de er dermed sett på som reelle utfordrere også denne sesongen.

Lazio vant 2-0 borte mot Cagliari i årets første kamp, mens Torino ble slått 4-2 av Atalanta i deres første kamp.

Hvem vinner av Lazio og Atalanta?

Vi må nok se på lazio som favoritter her, mest på grunn av at de er på hjemmebane, og kjenner banen bedre enn det Atalanta gjør.

Men vi skal ikke glemme hvor gode Atalanta var i fjor, og at det er gode grunner til å tro at de kommer til å skape problemer for Lazio sitt forsvar i dette oppgjøret.

Det tror vi de gjør, og vi tror faktisk at Atalanta tar med seg alle tre poengene hjem til Bergamo.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Ciro Immobile hos Lazio og Duvan Zapata hos Atalanta.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Norge så er det flere gode alternativer for deg, der et av de beste er Unibet, som sender alle kamper fra Serie A i Norge.

De sender alt fra både Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1 til alle sine kunder, og alt du behøver er å være en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser kamper via live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Der kan du også se hvilken andre typer sport du kan se med live stream hos Unibet.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser