Kampprogram

Lazio
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Lazio og Milan med live stream på nett

Jens Petter Hauge og hans AC Milan-lag skal ut i en tøff kamp mandag, når de avslutter den 33. runden i Serie A. Lazio venter på bortebane i Roma, og kampen er viktig for begge lag når det kommer til Champions League-spill neste sesong.

Før denne runden sparkes i gang så er Milan fortsatt på andreplass på tabellen, men med sine 66 poeng er det bare tre poeng ned til Napoli på femteplass, en plass som altså ikke gir Champions League neste sesong.

For hjemmelaget sin del så er 58 poeng nok til sjetteplass, men det er altså syv poeng opp til Juventus på den nederste av de plassene som gir CL.

Atalanta har like mange poeng som Juventus på tredjeplass, mens Roma har tre poeng mindre enn Lazio nede på syvendeplass. Inter er det ingenting å gjøre med, med 10 poeng mer enn Milan ser tittelen ut til å havne i den blå delen av Milano.

Zlatan har akkurat skrevet under en ny kontrakt med Milan, og blir altså med også neste sesong. Vi forventer også at Hauge blir mer å se på banen i neste sesong.

Hvem vinner av Lazio og Milan?

Denne blir tight. Begge lagene tapte sin forrige ligakamp, men er i relativt like god form sett bort fra den kampen. Lazio har kanskje vist pittelitt bedre form den siste tiden.

Men Milan er et bedre lag, og om de har dagen så tror jeg at de tar med seg alle tre poengene til Milano. De må også slå tilbake etter det sure tapet mot Sassuolo torsdag.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Ciro Immobile hos Lazio og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser