Kampprogram

Kristiansund BK
vs
Rosenborg

Se Eliteserie-kampen mellom Kristiansund og Rosenborg med live stream

Nå er nesten to uker med landslagspause over, og vi er igjen klar for full runde med Eliteserie-spill. Et av de mest spennende oppgjørene i helgens runde, som er den 21. denne sesongen, er Rosenborgs tur til Kristiansund for å møte KBK.

De to lagene er blant de største formlagene i Eliteserien om dagen, og vi forventer dermed et meget spennende og intenst oppgjør.

Rosenborg står med fire seire og to uavgjorte på sine siste seks kamper, og er nå helt oppe på andreplass på tabellen med sine 38 poeng, ett mer enn Molde på tredjeplass. Men det er hele 18 poeng opp til suverene Bodø/Glimt.

For KBK sin del er selvsagt den helt sinnsyke foremn til Amahl Pellegrino svært bidragsytende til resultatene i det siste. Vingen er toppscorer i Eliteserien med 19 mål på 20 kamper.

KBK er plassert på sjetteplass på tabellen, men med 34 poeng er det bare fire poeng opp til Rosenborg på andreplassen på Eliteserie-tabellen.

Hvem vinner av Kristiansund og Rosenborg?

Dette er faktisk en helt åpen kamp, der begge lagene kan stikke av med alle tre poengene, men at det ender uavgjort er ganske plausibelt.

Men Rosenborg er det beste laget av disse to, og de ser bunnsolide ut under Åge Hareide. Derfor holder vi en knapp på gjestene her.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Amahl Pellegrino hos Kristiansund og Kristoffer Zachariassen hos Rosenborg.

TV og live stream

Du ser denne kampen på Eurosport Norge sine kanaler og på deres strømmetjeneste Eurosport Player.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser