Kristiansund BK
vs
Rosenborg

Se kampen mellom Kristiansund og Rosenborg med live stream

Se kampen mellom Kristiansund og Rosenborg med live stream

Landslagspausen er over for denne gang, og første kamp ut i Eliteseriens 25. runde er Kristiansund mot regjerende mestere Rosenborg.

Det er den første av totalt to kamper i Eliteserien på lørdag, og kampstart er klokken 18.00, i det som kommer til å være en forblåst aften på Møre og Romsdals-kysten.

Dette er en kamp Rosenborg bare skal vinne. Uten seier her er man nærmest garantert å ikke ta medalje denne sesongen, noe som vil være en gedigen nedtur for Eirik Horneland i hans første sesong, men også en gedigen fiasko for Rosenborg som klubb.

Kristiansund er blitt en middelhavsfarer, og har ikke mye å spille for annet enn æren i sesongens siste seks seriekamper.

Med sine 34 poeng er man så og si sikret å ikke rykke ned denne sesongen, og fra sin syvendeplass på tabellen er det hele 12 poeng ned til direkte nedrykk.

Opp til Brann på sjetteplass er det bare ett poeng, mens til Rosenborg på fjerdeplass er det seks poeng for Christian Michelsens menn.

Hvem vinner av KBK og Rosenborg?

Her skal som sagt Rosenborg vinne, men. Det trønderne har vist denne sesongen er sjelden vært imponerende, og flere andre lag har slitt stort på Kristiansund stadion denne sesongen, som Brann, Vålerenga og Molde.

Vi tror Rosenborg også kan komme til å slite godt her. Spesielt med været som er meldt, det blir en uhyggelig aften for de trønderske stjernene.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Amahl Pellegrino hos Kristiansund og Alexander Søderlund hos Rosenborg.

TV og live stream

Du kan se dette oppgjøret på MAX og på strømmetjenesten Eurosport Player.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser