Kosovo
vs
England

Se EM-kvaliken mellom Kosovo og England med live stream

Se EM-kvaliken mellom Kosovo og England med live stream

England sikret gruppeseieren når de knuste Montenegro hele 7-0 på torsdag, og ingen av lagene har noe å spille for annet enn æren når Kosovo står på andre banehalvdel søndag kveld.

Kosovo tapte knepent borte mot Tsjekkia torsdag, noe som sørget for at de ikke har mulighet til å ta igjen nettopp Tsjekkia i gruppspillets siste spilledag.

Kosovo er for øyeblikket tredjeplassert, og har vist i dette gruppespillet at de er et land man skal regne med i årene som kommer.

I mars skal landet ut i playoff til EM, etter at de vant sin gruppe i D-ligaen av Nasjonsligaen forrige høst, så vi kan altså se Kosovo i et mesterskap rekordtidlig allerede neste år.

I playoffen skal de opp mot Nord-Makedonia i semifinalen, og i en eventuell finale møter de enten Georgia eller Hviterussland. Det er med andre ord store muligheter for Kosovo å kvalifisere seg.

England er som gruppevinner garantert å bli førsteseedet i gruppen, så det er ingenting i forhold til EM å spille for, for engelskmennene.

Men det er selvsagt koeffisientpoeng å spille for, noe som kommer til å hjelpe med tanke på trekning av gruppene i VM-kvalifiseringen som startet i 2021.

Hvem vinner av Kosovo og England?

England er store favoritter her, men om Southgate velger å eksprimentere her, kan det bli interessant. Derfor tør vi ikke helt å stole på England.

For Kosovo har vært gode, og vi tror de fint kan skape trøbbel for England.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

"Norske" Veton Berisha hos Kosovo og Harry Kane hos England.

TV og live stream

Du kan se dette oppgjøret hos TV 2 Sport 1 og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg European Championship ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser