Kampprogram

Juventus
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Juventus og Sampdoria med live stream

Etter et svært skuffende 0-4-tap hjemme mot Napoli i midtuken venter nok en stor utfordring for Sampdoria når de tar turen til Torino for å møte Juventus.

Selv om Juventus ikke har hatt den beste starten på sesongen vant de i midtuken, en knapp 3-2-seier morte mot Spezia, og er selvsagt store favoritter i dette oppgjøret.

Det resultatet sendte Juventus over nedrykksstreken, og fem poeng er nå nok til å plassere dem på en tolvteplass på tabellen.

Sampdoria befinner seg på plassen bak Juventus, og Morten Thorsby og co har kapret like mange poeng som de regjerende mesterne så langt.

Det er allerede ti poeng opp til napoli, for både Juventus og Sampdoria, så fortsetter laget fra sør den formen kan Juventus trolig se langt etter å sikre seg scudettoen igjen denne sesongen.

Hvem vinner av Juventus og Sampdoria?

Juventus er såklart store favoritter her, men det de har vist så langt denne sesongen er alt annet enn godkjent for det som skal være Italias klart største og beste lag.

Sampdoria har til gjengjeld vist like lite, og dermed er Juventus på papiret det minst dårlige av de to lagene, så her blir det nok hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Paulo Dybala hos Juventus og Morten Thorsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Vil du se denne, og alle andre kamper fra Seria A, er Unibet et godt sted. De sender nemlig alt av kamper fra Italias øverste divisjon til alle sine kunder, gratis.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball, og andre idretter og sporter hos Unibet, nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser