Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Juventus
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Juventus og Sampdoria med live stream

Dert er klart for fire intense runder i avslutningen av Serie A denne sesongen, og på Juventus stadion kan Juventus nærmest sikre seg tittelen med seier over "norske" Sampdoria.

Gjestene har vært i fantastisk form etter korona-pausen, og har sikret seg en plass i Serie A også neste sesong, etter å ha lagt i bunnstriden i store deler av sesongen.

Etter at de lå helt nede på nedrykksplass i hele første tredjedel av sesongen, klatret klubben så vidt til trygg plass etter at Claudio Ranieri tok over like før jul.

Men nå etter korona-pausen har det virkelig gått godt, og klubben befinner seg nå på en fjortendeplass, hele ni poeng foran Lecce p åden øverste nedrykksplassen, og det er bare tre kamper igjen å spille.

Juventus leder Serie A med 80 poeng på sine 34 kamper, seks mer enn Atalanta på andreplass, men med én kamp mindre spilt. Dermed ser det ut til at tittelen nok en gang havner i Torino.

Men om det ender med et overraskende tap her, så er Atalanta altså bare seks poeng bak, med tre kamper igjen å spille. Atalanta er i en helt fanastisk form, og det kan bli noe mer spennende enn det Juventus-troppen trolig så for seg i starten av sesongen.

Morten Thorsby har blitt en av de mest brukte spillerne på Sampdoria denne sesongen, og Kristoffer Askildsen, som kom fra Stabæk i fjor, har fått to innhopp så langt. Sampdoriia er med andre ord definitivt det norske alibiet i Serie A.

Hvem vinner av Juventus og Sampdoria?

Selv om Sampdoria har vært gode etter korona-pausen, tapte de hjemme mot byrival Genoa i midtuken, og er alt annet enn favoritter borte mot Juventus sitt stjernegalleri.

Juventus kan mer eller mindre sikre seg tittelen med tre poeng her, og det er vi ganske så komfortabel med at de gjør.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Juventus og Fabio Quagliarella hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser