Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Juventus
vs
Roma

Se Serie A-kampen mellem Juventus og Roma med live stream

Det er klart for den siste runden i Serie A for sesongen, og på Juventus stadion skal de regjerende mesterne og nykronede mesterne Juventus avslutte hjemme mot Roma.

De to lagene har begge vært med å kjempe i toppen av Serie A-tabellen denne sesongen, men med litt mer konkurranse enn de foregående sesongene var det nok en gang Juventus som kunne stikke av med tittelen.

Roma på sin side er plassert på femteplass, og det er ingenting som kan forandre på det uansett hvordan det går i den siste runden.

Og det tror jeg Roma er veldig fornøyd med. Spesielt med tanke på hvordan Napoli, Lazio og Atalanta har prestert denne sesongen.

Femteplass er også foran både Milan og Napoli. Og det er klart at Serie A nå er på høyde med hvordan ligaen var for 10-15 år siden.

Men neste sesong igjen er det nok krav om at Roma i større grad er med å kjempe om de fire plassene som gir Champions League, selv om de denne sesongen kun har vært rundt 10 poeng bak.

Kluet ligger no i å vinne flere av kampene mot lagene som ligger nærmere på tabellen. Og neste sesong får de blant annet hjelp av Pedro, som kommer fra Chelsea på en permanent overgang.

Hvem vinner av Juvnetus og Roma?

Selvsagt er Juventus de store favorittene her, og de ønsker såklart å vinne sin siste hjemmekamp for sesongen, en sesong de nok en gang har kronet med ligatittelen.

Roma har heller ingenting å spille for, og jeg tror nok den mentale ferien er et større rproblem for spillerne på bortelaget enn de er hos hjemmelaget, som som nevnt trolig vil avslutte med stil på hjemmebane.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Juventus og Edin Dzeko hos Roma.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Serie A så er det flere muligheter for deg som boende i Norge. Unibet for eksempel, kommer til å sende denne og alle andre Serie A-kamper for alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har penger på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan les mer om hvordan du live straemer fotball hos Unibet nedefor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser