Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Juventus
vs
Inter

Se kampen mellom Juventus og Inter med live stream

Endelig er det klart for oppgjøret mellom Juventus og Inter, etter at det først ble utsatt på grunn av Corona-viruset i Italia. Kampen skulle egentlig spilles forrige helg, men kampen ble kansellert på grunn av frykt for spredning av det aktuelle viruset.

Kampen spilles nå på grunn av utsettelse, og forventes å gjennomføres nå. Men kampen kommer til å bli spilt foran tomme tribuner, noe som selvsagt er en fordel for bortelaget Inter.

For nå blir det ikke bare som å spille på nøytral bane i en Cupfinale, det blir nærmest som å spille en treningskamp, med ingen atmosfære. Det kommer selvsagt til å spille en stor betydning for kampen.

Før avspark er Juventus plassert på andreplass på Serie A-tabellen, to poeng bak Lazio men med én kamp mindre spilt. Seks poeng bak finner vi Inter, men Inter har én kamp mindre spilt enn Juventus igjen.

Bak Inter følger Atalanta, men Atalanta og de andre klubbene som følger bak er nok for langt bak til å være en trussel for de to klubbene som møtes på Juventus stadion søndag kveld.

Hvem vinner av Juventus og Inter?

Vi tror faktisk Juventus tar dette, til tross for at de ikke har skikkelig hjemmebanefordel.

Inter har kun vunnet to av sine siste seks kamper, og tapte siste kamp borte mot lazio. Juventus har også tapt to av sine siste seks kamper, men har generelt sett bedre ut enn Inter de siste ukene.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Juventus og Romelu Lukaku hos Inter.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret med live stream online så er det tilgjengelig hos Unibet, som alle andre kamper fra både Serie A og Coppa Italia.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til La Liga og Copa del Rey sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser