Kampprogram

Juventus
vs
AC Milan

Se toppkampen fra Serie A mellom Juventus og Milan med live stream

Det nærmer seg avslutning av Serie A-sesongen med stormskritt, og de siste serierundene byr på flere godbiter, som ikke bare er toppkamper i seg selv, men svært viktig for lagene i kampen om Champions League.

På Juventus stadion tar Juventus imot Jens Petter hauge og Zlatans Milan på søndag, og resultater her kan avgjøre hvem av de to lagene som spiller CL neste sesong.

Før runden sparkes i gang er Juventus plassert på tredjeplass med 69 poeng, samme poengsum som Atalanta på plassen over. Ligaleder Inter er allerede kronet seriemestere.

Milan og også 69 poeng, men på grunn av innbyrdes oppgjør i den første kampen de to klubbene imellom er de plassert på fjerdeplass.

Napoli og Lazio følger på plassene bak med henholdsvis 67 og 64 poeng, så ingenting er avgjort i kampen om tre av Chyampions League-plassene.

Hvem vinner av Juventus og Milan?

Det er nok Juventus som er favoritter, da de er i litt bedre form enn bortelaget, og er på hjemmebane. Men det blir nok ikke en walkover.

For Milan har, til tross for formduppet på nyåret, vist at de er tilbake og for å regne med i toppen av italiensk fotball. Jeg tror det blir uavgjort.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for.

Cristiano Ronaldo hos Juventus og Zlatan** hos Milan.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser