Juventus
vs
AC Milan

Se kampen mellom Juventus og AC Milan i Coppa Italia med live stream

Det er klart for returoppgjør i den italienske cupen, bedre kjent som Coppa Italia, og det definitivt mest spennede oppgjøret finner vi i Torino, der Juventus tar imot Zlatan og AC Milan. Det er 1-1 etter det første oppgjrøet på San Siro, så her er fortsatt alle muligheter åpen, for begge klubber.

Det var Ante Rebic som sørget for AC Milan-ledelse etter seksti minutter i det første oppgjøret, men Cristiano Ronaldo dukket opp på overtid av overtid, og sørget for at det ende med et uavgjort-resultat.

Dermed har Juventus en liten fordel i dette oppgjøret, da de har fått med seg et vitkig bortemål til hjemmekampen hjemme i Torino.

I serien går det dog litt bedre for Juventus enn det gjør for Milan. Etter 25 kamper ligger Juventus på andreplass, to poeng bak Lazio, men med en kamp mindre spilt enn hovedstadslaget.

Hele 24 poeng bak Juvnetus igjen finner vi Milan, som med 36 poeng for lyeblikket ligger på en syvendeplass, og dermed enda har muligheter til å kvalifisere seg til Europa neste sesong.

Dette oppgjøret skulle egentlig blitt spilt i mars, men på grunn av korona-krisen ble også Coppa Italia utsatt. Det var usikkert om man kunne fullføre, men nå er det altså klart, og det blir spennende å se hvilken av de to lagene vi får se på Stadio Olimpico til finalen.

Hvem vinner av Juventus og AC Milan?

Vi tror dette kommer til å bli enkel match for hjemmelaget. Milan har per dags dato ikke så mye å stille opp med når det kommer til Juventus på bortebane.

Juventus er nok svært iger etter å sirke seg nok en Coppa Italia-tittel, og den kan komme spesielt godt med for Sarri om nå Serie A-tittelen skulle ryke for enten Inter eller Lazio, som gir dem god konkurranse der.

Milan har nok mer enn nok med å kjempe om en plass i Europa gjennom Serie A-spill denne våren, og har neppe denne kampen som topp prioritet.

Vi tror Juventus vinner, komfortabelt 3-0.

Se opp for.

Cristiano Ronaldo er den klart beste spilleren i Italia per dags dao, mens **Gonzalo Higuain* alltid er en trussel for motstanderlagene.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Coppa Italia?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser