Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Inter
vs
SSC Napoli

Se Serie A-kampen mellom Inter og Napoli med live stream

Det begynner virkelig å tette seg til i Serie A nå, og sesongen skal avsluttes denne uken. Først med en midtukerunde, og så siste runde, der alle kampene blir spilt samtidig, på søndag.

Og blant høydepunktene denne midtuken finner vi Inter sin kamp hjemme mot Napoli. Sånn sett har ingen av de to lagene noe særlig å spille for, men det er alltid stor underholdning når to av de mest tradisjonsrike klubbene i Italia møtes til dyst.

Inter er med sine 76 poeng plassert på andreplass, og er også garantert å havne blant topp fire, og dermed sikret Champions League-spill neste sesong.

Og selv om ligasesongen har vært skuffende for Napoli, er Europacup sikret, takket være seieren over Juventus i finalen i Coppa Italia. Den sørget for at uansett hvordan det går i ligaen (de ligger på syvendeplas snå, men kan gå opp på en sjetteplass med seier), så er Napoli med i Europa League neste sesong.

Den første kampen mellom de to klubbene denne sesongen, som ble spilt i januar, endtte med en komfortabel 3-1-seier til Inter på bortebane.

Hvem vinner av Inter og Napoli?

Dette er et veldig åpent oppgjør. Begge lagene er i OK form, men Inter har gjort det litt bedre de siste seks kampene enn det Napoli har gjort, de har henholdsvis tatt 12 og 11 poeng hver.

Inter er nok svært interessert i å sikre den andreplassen, som sier mye om stegene klubben har tatt dette året, og vil være en veldig symbolsk viktig ting for klubben, også opp mot neste sesong.

Derfor tror vi dette kommer til å ende med en hjemmeseier, og at Inter dermed avslutter sesongen på hjemmebane med stil, i det som har vært en meget sterk sesong av Contes menn.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Alexis Sánchez hos Inter og Dries Mertens hos Napoli.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser