Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Inter
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Inter og Sampdoria med live stream

Sampdoria kommer fra et grufullt hjemmetap mot Fiorentina forrige helg, når de søndag kveld står ovenfor en nærmest umulig oppgave på Stadio Giuseppe Meazza i Milano.

Det er Inter som står på motsatt banehalvdel, og til tross for at de tapte sin første ligakamp på sytten forsøk forrige helg er det selvsagt tredjeplasserte Inter som er storfavoritter hjemme mot et smått kriserammet Sampdoria.

Claudio Ranieri så en stund ut til å ha fått skuten på rett kjøl igjen, men 1-5-tapet hjemme mot Fiorentina forrige helg viste at Sampdoria er alt annet enn friskmeldt. Det ble både rødt kort og Morten Thorsby-selvmål sist søndag, og Sampdoria er med det plassert på syttendeplass på Serie A-tabellen.

23 poeng er kun ett mer enn byrivalene Genoa som ligger på plassen under, som gir direkte nedrykk til Serie B. "Heldigvis" for Sampdoria er det det enda 14 kamper igjen, og "kun" seks poeng opp til Sassuolo på tolvteplass.

Inter tapte borte mot Lazio forrige helg, i det som var en svært intens toppkamp på Stadio Olimpico i Roma. Inter tok ledelsen i den første omgangen, men Lazio snudde i den andre omgangen, og er dermed ett poeng bak ligaleder Juventus.

Inter er to poeng bak Lazio igjen, og med andre ord fortsatt for alvor med i kampen om Serie A-tittelen denne sesongen.

Hvem vinner av Inter og Sampdoria?

Inter. Uten tvil. Dette kan bli meget stygt for et Sampdoria-lag som sliter med lag selvtillit og et samspill som ikke fungerer. Et tap her kan potensielt sende dem under streken også, slik at det virkelig ser mørkt ut for Morten Thorsby og co.

Inter skal vinne for å holde tritt med de to lagene som ligger foran, og ikke minst for å holde Atalanta på tyrgg avstand bak på tabellen.

Vi tror Inter vinner 3-0.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Inter og Fabio Quagliarella hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser