Kampprogram

Inter
vs
Salernitana

Se Serie A-kampen mellom Inter og Salernitana med live stream

Det er full runde i Serie A denne helgen, og runden begynner allerede fredag kveld, når titteljagende Inter tar imot Stefan Strandberg og Emil Bohinens Salernitana.

Gjestene er virkelig ille ute i Serie A, og befinner seg på aller siste plass, med fattige 15 poeng på de første 25 ligakampene, hele ti poeng mindre enn Cagliari på den nederste trygge plassen.

Men Salernitana har to kamper å gå på, to kamper som bør vinnes. Men det er heller tvilsomt at det ender med tre poeng i akkurat denne kampen her.

For Inter er med sine 55 poeng to poeng bak Milan og Napoli på toppen av Serie A-tabellen, og skal vinne her for å holde tritt med tetduoen i ligaen.

Og bak dem på tabellen har Juventus sakte med sikkert sneket seg oppover, og er nå bare fem poeng bak Inter, og i kanonform.

Hvem vinner av Inter og Salernitana?

Inter er gigantiske favoritter her, og om gjestene vinner denne kampen vil det være en av de største bombene i europeisk fotball denne sesongen.

Salernitana skal bare fokusere på å begrense tapet, sånn at moralen ikke er alt for knust før de neste kampene, som er mye viktigere for dem.

Jeg tror det ender 4-0.

Se opp for:

Alexis Sanchez hos Inter og Emil Bohinen hos Salernitana.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Serie A, så er det gode muligheter med å se denne med live stream på nett, blant annet hos Unibet.

Unibet sender alt fra Coppa Italia og Serie A til alle sine aktive kunder. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser