Kampprogram

Inter
vs
Lazio

Se Inter mot Lazio i Serie A med live stream

Se Inter mot Lazio i Serie A med live stream

Både Inter Milan og Lazio sliter hjemme i serien og siden nyttår har det vært tøft å være supporter. I løpet av de fem siste kampene har Inter Milan gått på to tap og én uavgjort mot det som burde ha vært meget overkommelig motstand. Lazio kan ikke vise til mye mer imponerende resultater med tre uavgjort og to seire på sine siste fem kamper.

Med en heller bedrøvelig start på året, er det ikke tvil om at både Inter Milan og Lazio ønsker å gi sine fans noe å juble over når de to lagene møtes for andre gang denne sesongen. Begge har fortsatt muligheten til å sikre seg en plass i Champions League til neste år, men da må de snu den tøffe trenden. Før denne kampen ligger Inter Milan på tredjeplass, men det er ikke mange poengene ned til sjetteplass hvor vi finner Lazio.

Over dem på tabellen har Juventus mer eller mindre sikret seriegullet ti kamper før slutt ettersom de leder med 15 poeng på Napoli, som ligger på en trygg andreplass med 60 poeng. Begge lag har skuffet den siste tiden og begge trenger å vise seg fra sin beste side på søndag. Milans manger Luciano Spalletti kjenner nok litt ekstra på presset, etter at svake resultater har gjort til at han sitter ganske utrygt i sjefsstolen.

Det er ikke lett å vite med sikkerhet hva utfallet blir på søndag, men historisk sett er det et aldri så lite overtak til Inter. Lazio har ikke vunnet mot Inter Milan på de siste fem oppgjørene, og med unntak av to uavgjort, har de latt Inter score tre mål i hver kamp, mens de selv bare har funnet nettmaskene tre ganger totalt. Begge lag trenger en seier på søndag, og med to lag som begge sliter i motbakke kan det bli et tettere oppgjør enn på flere år. Vi holder en liten finger på nok en Inter Milan-seier, men noe målkalas tviler vi sterkt på at det blir.

Ryktene sier Antonio Conte

Luciano Spalletti vet godt at han lever på lånt tid, og om ikke resultatene snur snart er det ikke mange som forventer at han sitter lenge. Ryktene skal ha det til at det er tidligere Juventus-sjef Antonio Conte som ligger best an til å ta over om Spalletti ikke snur skuta snarest.

Lazio så lenge ut til å skulle klare topp fire, men etter tap mot både Napoli og Juventus, samt to uavgjort, har de en meget tøff jobb foran seg. Før møtet med Inter Milan har de en skadefri stall, men selv om de har scoret i 80% av sine bortekamper, har de også sluppet inn mål i 70% av kampene.

Se Inter - Lazio via live stream

Unibet gir deg ikke bare gode odds på dette oppgjøret, men de gir deg også muligheten til å følge kampen via deres live stream. Om du ikke har konto hos Unibet, er det bare å sette opp en og gjøre et lite innskudd så kan du følge denne og mange andre kamper live.

Tett og spennende

Det er alltid spennende når Inter og Lazio møtes og denne gangen har begge mer å bevise enn på lenge. Tre av de fem siste innbyrdes oppgjørene har endt med 3 mål eller mer, og selv om vi ikke forventer en ny 3-2 kamp, går vi for Inter Milan-seier og over 2,5 mål. På en slik kupong gir Unibet deg spillbare 4,92 i odds.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser